• jphannieontour

Waar zijn JP en Hannie 8 jaar later


Op 10 juli 2010 vertrokken we met onze Landrover en een trailer uit Zuid Afrika vanuit Tholen voor onze wereldreis. We hadden geen idee waar we allemaal naar toe zouden gaan en hoe lang we weg zouden blijven. Nu 8 jaar later gooien we de boeg compleet weer om.

JP en Hannie wonen in een huis

Zoals de meesten wel weten of hebben gelezen, kwamen we van onze laatste tour door Europa vervroegd terug naar Nederland. Steeds vaker kregen wij behoefte aan een eigen stekkie. Doordat we langere tijd terug in Nederland waren begon het te kriebelen bij ons en ook te bruisen van de energie. We zien genoeg kansen en uitdagingen. Dat is voor ons de reden geweest om op zoek te gaan naar een huis. We hebben nu ongeveer drie maanden de sleutel van het huis en we zijn gelijk aan de slag gegaan. Het huis inrichten passend bij ons. De eerste weken dat we er echt gingen wonen, voelde het of we in een vakantiewoning waren. Langzaamaan veranderde het gevoel. Ja, we wonen in een huis. En nu, zijn we er bijna. Nog de laatste dingetjes inrichten, zodat het ons huis is. Ondanks dat het een bewuste keuze is van ons beiden, moet het bij mij nog landen. Mijn benen en voeten zijn in Nederland, maar het is allemaal (nog) niet voor de volle 100% geland. Dat heeft tijd nodig en die hebben we genoeg.

De camper | truck

Ruim 2 jaar geleden was onze truck klaar voor onze reis door Europa. Het was (en is nog steeds) precies de camper die we zochten en graag wilden hebben. Een stevige truck, geen gewichtsproblemen - waar bijna iedere overlander mee te kampen heeft die we onderweg tegenkwamen - en alle comfort aan boord. Alles eenvoudig, ruim en licht. Op het moment dat we besloten een huis te kopen, namen we daarmee het besluit om de camper te verkopen. Deze staat nu via de makelaar te koop. Heb je serieuze interesse, laat het ons gerust weten.

Wat gaan JP en Hannie doen

In 2016 zijn Lianka Vermeulen en ik (Hannie) een eigen bedrijf gestart. Het team virtuele assistenten van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening. Wij bieden de ondernemers de helpende hand met

administratieve-, secretariële – en online ondersteuning. Graag willen we groeien met ons bedrijf. Er is genoeg ambitie en energie om dit waar te maken. Wil je als ondernemer in contact komen met ons, stuur vrijblijvend een bericht.

Ook JP ziet mogelijkheden om een eigen business te starten. Voor hem was het belangrijk om eerst het huis klaar te hebben, voordat hij daadwerkelijk in het bedrijfsleven stapt. Wat hij exact gaat doen, dat is nog niet bekend. Zoals hij zelf zegt; er komt wel iets op mijn pad. Daar zijn we beiden van overtuigd.

Gaan JP en Hannie nog reizen

We hebben vaker geschreven en gezegd; we zijn besmet met het reisvirus. Een virus waar we absoluut niet vanaf willen komen. We hopen dan ook nog veel te gaan reizen, op allerlei andere manieren als met deze camper.

JP en Hannie blijven online

Met deze update, willen we gelijk iedereen bedanken die ons de afgelopen 8 jaar hebben gevolgd tijdens onze wereldreis. We schreven met veel plezier maandelijks voor ‘Uw Regio’. Onze website hebben we met regelmaat voorzien van blogs en andere informatie. Vanaf onze reis door Europa, hielden we onze route bij via de app van Polarsteps. Onze website blijft gewoon online. Zelf hebben we tijdens het reizen ook veel profijt gehad van informatie van andere reizigers.

Iedereen bedankt!

Misschien komen we elkaar ergens tegen.

Somewhere!

Hartelijke groet,

JP en Hannie


370 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven